Motorkontor Brabrand

Skal du have foretaget registreringer, afmeldinger eller skal bilen skifte ejer? Så kan du få klaret arbejdet hos Auto2’s motorkontor i Brabrand.

Vi er registreret som autoriseret nummerpladeoperatør. Det betyder, at du kan købe nummerplader, foretage et ejerskifte (eller brugerskifte, hvis bilen skal skifte bruger) eller afmelde dit køretøj.

Læs med herunder, og find ud af hvordan det foregår.

Hos vores motorkontor i Brabrand kan du få nummerplader til bilen

Hvis du har anskaffet dig en brugt bil, og skal bruge nye nummerplader til den, så kan du henvende dig til vores motorkontor i Brabrand.

Det er lovpligtigt for alle motorkøretøjer at være registreret, og have nummerplader skruet fast. For almindelige personbiler skal der både sidde en nummerplade foran og bag på bilen. I tilfælde af, at du har cykler eller andet spændt bag på bilen skal du bruge en 3. nummerplade, som du selv kan spænde fast. Den kan du også få hos vores motorkontor i Brabrand.

For at få nummerplader på bilen er det et krav, at du har den lovpligtige ansvarsforsikring til din bil. Du skal også huske at medbringe gyldig registreringsattest på bilen, billed-ID samt et forsikringsbevis. I nogle tilfælde kan vi også slå din forsikring op, hvis den er online i Motorregistret.

Hvad koster nye nummerplader til min bil?


Prisen for et sæt nye nummerplader (2 stk.) til bilen starter fra kr. 1.400,-. For en 3. nummerplade starter prisen fra kr. 110,-.

Omregistrering af bil: Besøg vores motorkontor i Brabrand

Vi står også for omregistreringen af din bil hos vores motorkontor i Brabrand. Den samlede pris for en omregistrering er kr. 500,-.

En omregistrering er nødvendig, hvis bilen skifter ejer eller bruger. Det er købers rolle at omregistrere bilen hos et motorkontor inden for 4 hverdage efter en handel. I denne periode betaler sælger stadig afgifter og ansvarsforsikring på bilen.

Hvis du som køber ikke får omregistreret bilen inden for 4 hverdage efter handlen har sælger ret til at afmelde bilen hos et motorkontor.

Igen skal du huske gyldig registreringsattest, billed-ID samt et forsikringsbevis ved omregistrering hos motorkontoret.

motorkontor

Afmeld bil hos Auto2’s motorkontor i Brabrand

Du kan også afmelde bilen på vores motorkontor i Brabrand.

For at afmelde bilen skal du medbringe bilens nummerplader, som vi overtager. Dit forsikringsselskab får automatisk besked om afmeldelsen.

Det koster et lille gebyr for at få afmeldt sin bil hos et motorkontor. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontakt os ved spørgsmål

Har du spørgsmål til nummerplader, omregistrering eller afmelding af din bil? Så er du velkommen til at henvende dig til os på telefon – eller sving forbi vores motorkontor i Brabrand.

3 års Garanti

Vi yder tre års reklamationsgaranti på vores monteret reservedele.

Professionel service

Vi leverer en række reparations- og vedligeholdelsesservices til alle bilmærker og modeller - også til veteranbiler.

Orginale dele

Alle vores reservedele er OE-godkendte, og derfor er der 3 års garanti på dem.

Gratis synstjek

Undgå overraskelser, få et uforpligtende tilbud på din reparation. 

husk at skifte dæk

Din nærmeste auto mekaniker