Autoværksted Erhvervskunder

Som erhvervskunde kan I roligt overlade jeres biler til den daglige drift i Auto2’s varetægt. Vi har nemlig et stort fokus på servicering af erhvervskunder

Her finder du et særskilt værksted, hvor vi udelukkende tager os af dig som erhvervskunde. Vi ved nemlig, at det er vigtigt for vores erhvervskunder, at bilerne holdes kørende – og at det koster jer, når de står stille.

Vi har et bredt netværk af dygtige samarbejdspartnere, som sikrer et væld af kompetencer, når erhvervsbilerne skal ordnes. De er med til at sikre den bedste service til dig.

Nedenfor kan du læse mere om hvad du får ud af et professionelt autoværksted som erhvervskunde.

Autoværkstedets erhvervskunder får et gratis service-eftersyn

Hos Auto2 kan du som erhvervskunde altid få et gratis serviceeftersyn af din firmabil. Konkret tjekker vi motorolien, kølervæsken, bremser og dæktrykket. Det sikrer, at firmabilerne altid er smurte og sikre, så jeres daglige drift kan fortsætte uforstyrret. Og vi ordner selvfølgelig arbejdet i en ruf.

Kig forbi vores autoværksted, og smid firmabilen ind til en lynhurtig service. Så er du afsted igen på få minutter.

Hurtig service til autoværkstedets erhvervskunder – også på skæve tidspunkter

Som erhvervskunde hos Auto2 kan du altid være sikker på, at firmaets biler er godt kørende. Vi ved, at din firmabil er et enormt vigtigt arbejdsredskab. Uheldet kan desværre være ude når som helst. Der er ikke tid til at vente til på mandag med at få bilen repareret.

Derfor står vores erhvervsservice til rådighed for dig både i weekender, på helligdage og også på skæve tidspunkter af døgnet.

Erhvervskunder auto2

Autoværkstedets erhvervskunder tilbydes gratis lånebil

Vores autoværksted for erhvervskunder sætter alt ind på at reparere firmabilen for dig så hurtigt og effektivt som muligt. Det er målet, at du får den igen samme dag.

Der vil være tilfælde, hvor det ikke er muligt at gøre reparationen færdig samme dag. Da stiller vi naturligvis en gratis lånebil til din rådighed, så du kan komme videre i dagens tekst. Det eneste, du betaler for, er kørte kilometer.

Den bedste service af firmabiler til billige priser

Det er vores fornemmeste opgave at få dig godt videre. Og med godt videre mener vi også i en fornuftig prisklasse.

Ikke nok med, at vi stiller en gratis lånebil til rådighed, når det er nødvendigt – vores timepris kommer også jer til fordel. Auto2’s timepris starter fra kr. 495,- ekskl. moms.

Kontakt os i dag

Skal vi fikse jeres firmabiler, og være med til at sikre ordentlig drift i jeres forretning? Kontakt os i dag, sving forbi vores værksted eller book en tid her på siden.

3 års Garanti

Vi yder tre års reklamationsgaranti på vores monteret reservedele.

Professionel service

Vi leverer en række reparations- og vedligeholdelsesservices til alle bilmærker og modeller - også til veteranbiler.

Originale dele

Alle vores reservedele er OE-godkendte, og derfor er der 3 års garanti på dem.

Gratis synstjek

Undgå overraskelser, få et uforpligtende tilbud på din reparation. 

husk at skifte dæk

Din nærmeste auto mekaniker