Dækmontering Brabrand

Skal du have monteret nye dæk på bilen, så kan Auto2 udfører billig dækmontering i Brabrand for dig. Det er vigtigt med gode dæk, så bilen kører stabilt og skridsikkert på vejen. Læs mere herunder.

Vi ordner hjulskift, montering og afbalancering

Når dækkene skal skiftes, så er der flere ting, som bilen har behov for. De nye dæk skal sidde ordentligt, og bilen skal være afbalanceret, så bilen ikke skejer ud. Vi sørger selvfølgelig for det hele, når vi står for din dækmontering i Brabrand.
Vi sørger selvfølgelig også altid for at dobbelttjekke alt inden vi sender bilen videre til dig. Dækmønsteret tjekkes efter, og så kontrollerer vi også dæktrykket en ekstra gang. Det er vigtigt, da dækkene er de primære dele på bilen, der skal sikre dig og andre trafikanter under kørslen.

Hvad koster montering af 4 dæk?

Prisen for montering af 4 dæk afhænger selvfølgelig af om du selv har dækkene, eller om vi skal give dig nye dæk med i prisen.
For montering af 4 dæk inkl. dæk begynder prisen fra ca. kr. 2.500,- og opefter, alt inklusiv.
Hvis du blot skal have monteret dæk, som du selv har i forvejen, er prisen selvfølgelig lavere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dækmontering i Brabrand for at høre mere.

Er der regler om vinterdæk i Danmark?

I Danmark er der ingen regler om, at du skal have vinterdæk på bilen i vinterhalvåret. Det er der til gengæld i andre lande, så hvis du skal ud af landet om vinteren kommer du ikke uden om et dækskifte, hvis du ikke kører med vinterdæk i forvejen.
Det er altid en god idé at få monteret vinterdæk i vinterhalvåret. Vinterdæk giver din bil bedre vejgreb under vintervejrets påvirkning, og det øger sikkerheden for dig selv, din familie og andre trafikanter.

dækmontering brabrand

Kom hurtigt videre med vores dækmontering i Brabrand

Vi ved, at det er irriterende at vente. Derfor skal du ikke vente længe, når vi står for at montere nye dæk på din bil.
Lav en aftale med os om hvornår du kommer – så kan vi montere dine nye dæk i en fart, og have dig på vejen igen inden for en times tid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dækmontering i Brabrand

Skal vi stå for dækmonteringen på din bil? Så kontakt os i dag, og få et godt, uforpligtende tilbud på dækmontering i Brabrand. Vi ser frem til at høre fra dig.

3 års Garanti

Vi yder tre års reklamationsgaranti på vores monteret reservedele.

Professionel service

Vi leverer en række reparations- og vedligeholdelsesservices til alle bilmærker og modeller - også til veteranbiler.

Originale dele

Alle vores reservedele er OE-godkendte, og derfor er der 3 års garanti på dem.

Gratis synstjek

Undgå overraskelser, få et uforpligtende tilbud på din reparation.