Aircondition og klimaanlæg Brabrand

Trænger din aircondition eller dit klimaanlæg til en reparation eller et eftersyn? Auto2 i Brabrand tilbyder begge dele.

Har du først vænnet dig til, at du året rundt kan sætte dig ind i en bil med en behagelig rumtemperatur, er aircon svær at undvære. Over tid vil alle airconditionsystemer og klimaanlæg miste en smule af sin køleeffektivitet, da kølevæsken fordamper en anelse. Det er heldigvis let for os at rette op på.

Vi tilbyder den bedste servicering af din aircondition og klimaanlæg i Brabrand. Læs med, og find ud af mere om hvad Auto2 i Brabrand kan tilbyde.

Auto2 servicerer din aircondition i Brabrand

Du tænker måske ikke altid over, hvordan dit klimaanlæg eller aircondition i bilen har det. Ikke desto mindre er det en vigtig del af komforten ved brug af bilen. Hvis din aircondition eller klimaanlægget står af, fra det ene øjeblik til det andet, vil det uden tvivl være kilde til stor frustration.

Et eftersyn på dit klimaanlæg og aircondition i Brabrand hos Auto2 er din garanti for længere levetid for hele systemet. Vi tjekker igennem for utætheder med vores WAC 2000 A/C Tester. Vi påfylder nyt spore- og kølemiddel, samt olie.

Hvorfor ofte skal aircondition til eftersyn?


Det er en god idé at få efterset din aircondition eller klimaanlægget ca. hvert andet år.

Det er helt normalt, at køleeffekten i et klimaanlæg og aircondition mindskes over tid. Det er vigtigt at få serviceeftersyn på din aircondition og klimaanlægget – ellers kan det stå uopdaget hen, når systemet løber tør for de nødvendige væsker. Sker det kan der opstå store skader, som koster meget mere end løbende eftersyn gør.

aircon bil

Hvorfor skader manglende kølemiddel dit klimaanlæg?

En aircondition er et lukket system, hvor kølende væske cirkulerer. Sammen med kølemiddel og sporingsvæske er der olie med komponenter, som smører og dermed vedligeholder fx pakningerne og kompressoren. Hvis anlægget mangler kølemiddel holder kompressoren op med at virke, og kan tage skade.

Hvilket kølemiddel passer til min aircondition?

Der findes to typer kølemidler – hhv. R134a og R1234yf-kølervæske. Hvilken der skal bruges afhænger af bilens alder. Det skal du ikke bekymre dig om, når du bestiller dit eftersyn af bilens klimaanlæg eller aircondition i Brabrand hos Auto2. Vi kan nemlig påfylde begge væsker.

Book din tid til service af aircondition og klimaanlæg i Brabrand hos Auto2 nu

Auto2 gør det nemt for dig, at finde en tid ved hjælp af vores online bookingsystem. Vil du gerne høre mere om fx priser er du velkommen til at tage kontakt til os pr. tlf.: 53 33 33 37.

Priser

R134a
R1234yf
Pris fra 599,-
Pris fra 899,-

3 års Garanti

Vi yder tre års reklamationsgaranti på vores monteret reservedele.

Professionel service

Vi leverer en række reparations- og vedligeholdelsesservices til alle bilmærker og modeller - også til veteranbiler.

Originale dele

Alle vores reservedele er OE-godkendte, og derfor er der 3 års garanti på dem.

Gratis synstjek

Undgå overraskelser, få et uforpligtende tilbud på din reparation. 

husk at skifte dæk

Din nærmeste auto mekaniker